logo

E-helse er bruk av informasjons- og kommunikasjonsteknologi for å forbedre effektivitet, kvalitet og sikkerhet i helse- og omsorgssektoren.

Se all forskning

Siste nytt

Narkotikaregnskap på mobilen

Regnskap for A- og B-preparater på papir har mange muligheter for feil. Alt fra uleselig håndskrift, ufullstendig utfylling, regnefeil, og dokumentfalsk forekommer. Slike feil unngås ved å bruke appen NarKontroll på sykehusets rolletelefoner!

Velkommen til webinar 19. april om NarKontroll - en app for narkotikaregnskap utviklet av Sykehuset Østfold.

08.04.2024

Jobber vi smartere med digital hjemmeoppfølging?

Vestre Viken Helseforetak har over tid jobbet frem en enkel gevinstmodell med fire standard indikatorer for måling av effekter av digital hjemmeoppfølging. Hvorfor har de gjort det slik, hvordan ser modellen ut og hvordan kan du overføre tankegangen bak til å måle gevinster i egen kommune eller på eget sykehus?

03.04.2024

Slik kan du finne motivasjon til å trene

Forskere har undersøkt hvordan digitale verktøy kan bidra til gode og varige treningsvaner og livsstilsendring.

23.03.2024

E-helsens fremtid sett i et nordisk perspektiv

Oslo har denne uken vært skueplass for «eHelse 2024», en konferanse som i år bl.a. har rettet søkelyset mot Norden i en samlet innsats for å forme fremtiden for e-helse. Det har vært dager fylt med innsikt og visjoner, der forskere fra Nasjonalt senter for e-helseforskning har deltatt som en del av et bredere engasjement fra det nordiske e-helse forskernettverket (NeRN).

22.03.2024
Alle nyheter

Tema